Jdi na obsah Jdi na menu
 


 

Ve své provozovně nabízím:

prodej a poradenství produktů, včetně měření přístrojem Supertronic.

Energy Group, a. s.,  je výhradně česká společnost,

výrobce a distributor přírodních produktů z kategorie potravních doplňků a kosmetiky. Všechny  přípravky jsou vyvinuty podle principů staré čínské medicíny, s využitím nejnovějších technologií bioinformační medicíny a poznatků fytoterapie, homeopatie, krystalterapie, biorezonance.

 

Bioinformační přípravky vyvinuté na základě této nové metody působí na lidský organismus současně v několika úrovních. Účinné látky rostlin ovlivňují tělesné orgány přímo přes meridiánové propojení a pomocí biorezonance ruší informační složky příčinu onemocnění již v informačním poli člověka. Prostřednictvím synergického efektu se projeví jejich maximální účinnost. Bioinformační přípravky celkově harmonizují osobnost člověka. K nastolení rovnováhy dochází pomocí reverzních příznaků minulých onemocnění. Každá rostlina, nerost a ostatní látky, které lze pro regeneraci využít, mají největší účinnost při určitém stupni ředění. Ve vývoji našich přípravků byl tento princip využíván v maximální míře.

ObrazekZákladem produktové nabídky je pět hloubkově působících bylinných koncentrátů a pět bylinných krémů, které tvoří ucelený systém Regenerace v Pentagramu. Tyto přípravky korespondují s energiemi pěti základních přírodních prvků, jejichž vzájemná součinnost je podle tradiční čínské medicíny klíčem ke zdraví. Tento systém přispívá k detoxikaci a regeneraci celého organismu, nebo působí cíleně podle povahy konkrétního zdravotního problému. Produkty Pentagramu lze kombinovat s ostatními výrobky, jejichž sortiment se neustále rozšiřuje.

 

 

 

 

 

DIAGNOSTIKA PŘÍSTROJEM SUPERTRONIC

 

Jak Supertronic funguje

 

Přístroj vychází z metody nazývané "elektroakupunktura podle Dr. Volla" (EAV) a byl vyvinut a přizpůsoben pro potřeby poradcu firmy Energy. Jde o elektronické zařízené, které prostřednictvím elektrické vodivosti kůže v přesně definovaných akupunkturních bodech měří momentální energetický stav orgánové akupunkturní dráhy, případně konkrétního orgánu a jejich tkání. Laicky řečeno, zjišťuje, jakým způsobem autonomní centra v mozku a v páteřní míše řídí činnost jednotlivých orgánů a jejich tkání. Umožňuje také přímé testování vhodnosti bioinformačních preparátů pro konkrétního člověka podle jeho momentální potřeby.


Výhody energetické diagnostiky organismu přístrojem Supertronic

  • Jde o neinvazní metodu, která již v předstihu může odhalit funkční potíže v určitém orgánu. Má největší význam v prevenci, kdy je regenerace také nejúčinnější a kdy lze spolehlivě odstranit příčinu poruchy funkce orgánu. Přístroj prokáže funkční poruchy ještě před projevením symptomů. Následné regenerační působení vytestovaného preparátu pomůže zabránít dalšímu rozvoji poruchy a vrátí funkci příslušného orgánu do normálních hodnot.
  • Pokud již klient vykazuje určité symptomy Supertronic dokáže zacílit regeneraci přímo na původ onemocnění a organismus se vrací mnohem rychleji k normálu. I v případech těžších a mnohdy neléčitelných postižení dochází alespoň k částečné nápravě během 6 až 9 měsíců řízené regenerace. Jak dlouho bude regenerace trvat, závisí na hloubce postižení.
  • Metoda měření Supertronicem je určena k odhalování funkčních problémů, čímž se liší od lékařské diagnostiky, při níž se zjišťují organické poruchy a anatomické změny. Nelze tedy zaměňovat lékařskou diagnostiku s diagnostikou energetickou, která je její alternativou a klasickou medicínskou diagnostiku vhodně doplňuje.

 

 

Kdo může absolvovat vyšetření?

 

Každý, bez ohledu věku, pohlaví a druh onemocnění.

Měření dětí je limitováno pouze velikostí prstů - lze je uskutečnit zhruba od 3 let. Mladší děti a zvířata je možné testovat přes prostředníka.

 

 

Bližší informace o produktech naleznte na stránkách www.energy.cz

 

 

 

 

 
 


Poslední fotografie



Archiv

Kalendář
<< únor / 2024 >>